Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Port of Siuslaw Readies Ellicott 360SL Swinging Dragon Dredge for Marina Dredging Project

Januar 16, 2020 - Mannskaper som representerer Oregon internasjonale havn i Coos Bay, venter på tillatelse til å begynne å mudre Siuslaw River marina. Siuslaw-marinaen, drevet av Siuslaw havn, inneholder flere tonn sediment, gjørme og silt som har samlet seg over ti år, noe som gjør det utfordrende for fartøyer å navigere i en kilometer på XNUMX kilometer som forbinder Siuslaw-elven med Stillehavet.

Port of Siuslaw er et offentlig kartlagt spesialdistrikt som er veldig avhengig av turistattraksjoner, for eksempel sport og kommersielle båthavner, en båtoppskyting, en industripark og en campingplass for RV. På grunn av manglende evne til trygt å navigere i lokale vannveier og en nedgang i antall kort- og langtidsleie av båtutleie ved marinaen i Siuslaw River, har tilfeldige farvann og kommersielle båtoperatører blitt tvunget til å ta sin virksomhet et annet sted.

Mannskapet vil bruke en Ellicott Series 360SL Swinging Dragon® mudder, eid av staten Oregon, for å fullføre restaureringsprosjektet. I de fleste tilfeller vil US Army Corps of Engineers vanligvis håndtere ansvaret for årlig vedlikeholdsmudring av navigasjonskanaler; dekningen strekker seg imidlertid ikke til ramper og båthavner. Inntil nylig har mindre havner ikke hatt råd til kostnadene for å mudre marinaene sine, noe som har ført til enorme mengder å skyve i marinaer langs hele Oregon-kysten. Resultatet av denne oppskalingen truer muligheten for kommersielle og rekreasjonsfiskeflåter til å fortøye, og gir katastrofale økonomiske konsekvenser.

De endelige forberedelsene til mudring nær marinaområdet har vist seg å være utfordrende ettersom mannskapene kjemper mot raskt skiftende værforhold, skiftende tidevann og år med hav- og elvrester som har lagt seg på eller nær overflatenivå. Når forberedelsene avsluttes, mener Siuslaw havnesjef Dave Huntington at ting har kommet ganske bra og at mudring vil begynne en hvilken som helst dag nå.

“Akkurat nå legger de rør fra området der de skal mudre til den bakre delen av havnen der vi skal pumpe gjørme og skitt. De tok med seg et lite mannskap fra Coos Bay, og med dette været tok det litt lenger tid enn vi trodde å få alt klart til å mudre. I går flyttet vi mudringen til kaien ved Novellis, og rørene skulle være på plass på slutten av dagen, noe som betyr at vi er i nærheten av å begynne å fjerne gjørmen fra området. ”

Ellicott® svingende stigemaskine har en enkelt dieselmotor som drives av en uavhengig hydro-statisk pumpedrift og en andre pumpe for hjelpekontroller. Serie 360SL Swinging Dragon® mudder er ideell for marina- og restaureringsmudringsapplikasjoner.

For ytterligere informasjon om vår komplette linje med kuttsuging og svingende stigemudder, kontakt oss på sales@dredge.com eller fullfør vår prosjektform, og noen vil kontakte deg innen kort tid.

Nyheter og case study kategorier