Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Kyst restaurering

370 Dragon Dredge fullfører Southwest Benin Restoration Project

Grand Popo, Benin: Departementet for bomiljø og bærekraftig utvikling tildelte nylig en kontrakt, finansiert av Verdensbanken, til vestafrikansk mudringskontraktør Logistics and Assistance SA. for å fjerne over 100,000 kubikkmeter sediment fra Mono-elven i Grand Popo, Benin.

De Verdensbanken godkjente 210 millioner dollar i finansiering for å finansiere et regionalt prosjekt kjent som Vest-Afrikas kystområder (WACA) Resilience Investment Program. Programmet er designet for å beskytte mot erosjon ved kysten gjennom en rekke aktiviteter, inkludert gjenopprette våtmarker, påfyll av strender og bygge sjøvegger.

Grand Popo, kjent som et populært fiskerisamfunn, er mottakelig for flom på grunn av en underutviklet kystlinje og klimaendringer. Programmets finansiering dekker kostnadene for å gjenopprette elven for de innbyggerne som deres liv er avhengig av Mono River som en kilde til mat, levebrød og ernæring.

Logistics and Assistance SA brukte en Ellicott 370 Dragon® mudre å fullføre prosjektet ved å omdirigere Mono-elven bort fra en nærliggende vei som har erodert over tid for å forhindre at fremtidige flom oppstår.

Start ditt kystreserveringsprosjekt med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier