Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Flomkontroll

370 Dragon Dredge for å begynne arbeidet med Swamp Land Project

Bopa, Benin: Logistics and Assistance SA, en mudringsentreprenør fra Cotonou, Benin, ble tildelt en anbudskontrakt av departementet for miljø og bærekraftig utvikling for å hjelpe til med å kontrollere sesongflom i regionen.

Nesten en tredjedel av befolkningen i Vest-Afrika er bosatt i lokalsamfunn som er utsatt for effektene av dårlig kystutvikling og klimaendringer i regioner der kysterosjon og flom er fremtredende. I 2018 ble mer enn 100,000 43 mennesker hjemløse, og XNUMX mennesker ble drept som følge av a massiv flom i Cotonou, Benin.

I november 2019 flommet en sump utenfor Bopa, Benin flere ganger som følge av kraftig nedbør. Flommene har truet med å ødelegge hjem i et nærliggende lokalsamfunn. Mannskapene bruker en Ellicott 370 Dragon® mudre å fjerne over 150,000 kubikkmeter rusk fra sumpen og bruke det mudrede materialet til å danne en avgift for å beskytte hjemmene for å forhindre at de vasker bort.

Dette kystvedlikeholdsprosjektet er finansiert av Verdensbanken gjennom WACA Resilience Investment Program og er rettet mot å styrke motstandskraften i samfunn som Bopa. WACA Resilience Investment Program støtter lands innsats for å forbedre styringen av de delte kystressursene og redusere den naturlige og menneskeskapte risikoen som påvirker kystsamfunnene i vestafrikanske land som Benin, Togo, Senegal, Sao Tome, Mauritania og Principe.

Nyheter og casestudiekategorier