Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott 370HP® Dredge Readies for 2021-arbeid

An Ellicott 370HP Dragon® mudder og to 10 ”Ellicott boosterpumper ble nylig kjøpt av Dane County, Wisconsin for å bli brukt i en million dollar innsats for å redusere flom langs de 5 Yahara-innsjøene. Dane County er planlagt å begynne å betjene deres nyanskaffede mudre og boostere neste år.

De Yahara Chain of Lakes sedimentfjerningsprosjekt er designet for å øke vannføringen og redusere faren for flom. Arbeidet startet tidligere i år og er for tiden fokusert på områder mellom innsjøene Monona og Waubesa, med elven som utvides 2 til 4 fot når fasen er fullført.

Den andre fasen, som forventes å starte sommeren 2, vil fokusere på områder nedstrøms innsjøene Waubesa og Kegonsa. 2021HP-mudderet vil bli brukt til å fjerne sediment i løpet av denne neste fasen av flomrisikoreduksjonsarbeidet.

Finansiering for fase 2 av prosjektet ble kunngjort av Dane County Executive Joe Parisi. Hans 2021-budsjett inkluderer $ 6.5 millioner for bygging av den andre fasen av Lower Yahara River Trail fra Fish Camp County Park til Lake Kegonsa State Park. Flere initiativer for forbedring av vannkvaliteten er inkludert i budsjettforslaget, inkludert løypebroen og strandpromenaden som forbinder Lake Farm County Park med Village of McFarland, som har blitt familiedestinasjoner for hele regionen.

Dane County-tjenestemenn krediterer “Suge Muck”For deres forståelse av hvorfor mudring er så viktig for fjerning av sedimenter for flomdemping. Suck the Muck-prosjektet fullførte nylig en fase for fjerning av sediment langs Token Creek, der 20,000 XNUMX tonn fosforbelastet sediment ble fjernet. Ytterligere restaureringsarbeid reduserte erosjon langs bekken, noe som reduserte retur av nytt sediment i vannet. "Suck the Muck" fortsetter å fjerne fosfor fra elveleier som strømmer inn i innsjøer.

"Mitt 2021-budsjett prioriterer tiltak som forbedrer kvaliteten på vannet vårt i innsjøer og bekker i området for å sikre at de forblir tilgjengelige for fremtidige generasjoner å glede seg over," sa Parisi. “Effektene av klimaendringer og et voksende samfunn krever at vi tilpasser oss og skaper nye løsninger. Våre initiativer - enten det er 'Suck the Muck', det kontinuerlige dekkingsprogrammet eller vår innsats for fjerning av sedimenter langs elven Yahara - takler disse utfordringene og jobber for å bevare naturressursene i mange år fremover. ”

Les mer: Waunakee Tribune

Nyheter og casestudiekategorier