Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott-eksporten holder ut: To mer 20-tommers (500 mm) mudder på vei til Bangladesh

To Ellicott-mudre ble nylig sendt til Bangladesh for å fortsette å støtte landets mudringsinnsats. Ellicott Series 2070 (20-tommers / 500 mm) Dragon®-mudder vil bli med i dusinvis av andre Ellicott 18-tommers (450 mm) og 20-tommers (500 mm) mudder som for tiden er involvert i prosjekter for å holde elvene flytende og flomrisiko i sjakk. .

Selv om det siste året har sett en nedgang i internasjonal handel på tvers av industrisektorer og land på grunn av Covid-19-pandemien, har Bangladesh fortsatt å importere mudre for sin landsdekkende mudringsinnsats. Landet Bangladesh er omgitt av det største tidevannsdominerte elvedeltaet i verden, matet av vannveier med opprinnelse i Himalaya-fjellene.

Med en befolkning på omtrent 165 millioner er Bangladeshs elver sterkt pålitelige som en transportmåte for både mennesker og varer. Imidlertid er bare 60% av landets 8,700 km farbare vannveier tilgjengelige i den tørre årstiden på grunn av den konstante tilførselen av sedimentering. Ellicott-mudre arbeider for å holde disse vannveiene åpne og finnes i mange av Bangladeshs store elver.

Nesten en tredjedel av Bangladesh ligger mindre enn 2 meter over havet. Når havnivået fortsetter å stige, og sedimentering fortsetter å fylle allerede tilstoppede vannveier, vedvarer trusselen om flom; en annen risiko Bangladesh jobber for å redusere bruken av mudre.

Seriene 2070 Dragon cutterhead mudderverk er det mest moderne 20 ”mudderdesignet i verden som inkluderer Ellicotts verdenskjente designteknikker. Denne bærbare mudringen kan leveres med lastebil til innlandet og er i stand til å mudre opp til 50 ′ (15 m), slik at mudderet kan operere i store skipskanaler. Skroget og dekkhuset er designet for Bureau of Veritas (BV) Sheltered Water Rules, og som sådan er denne mudringen egnet for en rekke bruksområder, inkludert mudring, mudring av elv, landgjenvinning, og sand gruvedrift prosjekter.

Start River Dredging-prosjektet med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier