Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

To nylige ordrer demonstrerer mangfoldet av Ellicott-evner og produktlinje

CANADA - En stor Potash-produsent tildelte nylig Ellicott en kontrakt om å levere en helt tilpasset, elektrisk bøttehjulsmudger i rustfritt stål som omfatter avansert teknologi for kontroll-, drifts- og elektriske systemer. Muderskroget, dekkhuset, stigen og andre strukturelle gjenstander vil bli produsert av 316 rustfritt stål. I tillegg er mudderet konstruert for drift året rundt i temperaturer fra -29 ° C (34 ° F) til 95 ° C (35 ° F).

3D-bilde av Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge
Representativ 3D for Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge

Den nye B590E mudderen integrerer følgende funksjoner, inkludert tilpasning basert på kundespesifikke krav, inkludert:

  • Ellicott 100 HK (DWE-60) dobbel hjulgraver.
  • 500 HK (372 kW) og 250 HK (186 kW) elektriske motorer.
  • Tilpassede strukturer, elektriske og hydrauliske systemer rettet mot å forbedre vedlikehold og med fokus på sikkerhet.
  • Kontrollsystem integrert med RTK GPS.
  • UPS og overføringsbryter for kortsiktig og langvarig reservestrøm for viktige systemer.

OHIO, USA - Delstaten Ohio kjøpte nylig en annen 460SL Swinging Dragon® mudre for å opprettholde dybden ved Buckeye Lake. Ohio Department of Natural Resources (ODNR) har allerede flere av disse enhetene og var glad for at staten valgte en annen Ellicott® mudre.

ODNR er veldig komfortabel med den påviste påliteligheten og enkelheten til deres eksisterende flåte på 460 SL, støtten de får fra Ellicott, og levetiden til deres Ellicott® merke mudderverk. Hensiktsmessig vil den nye mudringen erstatte en av ODNRs eldste mudre, "Buckeye", som dateres tilbake til 1965.

Foto av den eldre delstaten Ohio på 1960-tallet “BUCKEYE” 10-tommers Ellicott svingende stigeoppmudring med representativt bilde av New Custom Ellicott 460SL-mudder valgt for ODNR

Den nye tilpassede 12 ”460SL vil inneholde en kjølkjølt motor på 540 hk (402 kW), 50 hk (37 kW) kutter, ekstra brede sidetanker, biologisk nedbrytbar hydraulikkvæske, maks. Kapasitet på mudringsdybde og andre alternativer i henhold til ODNRs krav . Ellicotts 20SL-mudderverk gir allsidighet til å fungere som enten en svingende stige-mudring for smale kanaler eller som en konvensjonell mudderverk når det er behov for større svingbredder for optimal produksjonseffektivitet.

Product Line

Ellicott tilbyr en komplett serie av bærbare kutter sugemudre og booster pumper fra våre to lokasjoner: Hovedanlegg og utøvende kontorer i Baltimore, Maryland, og den andre fabrikken i New Richmond, Wisconsin, USA.

For mer informasjon, kontakt sales@dredge.com.

Nyheter og casestudiekategorier