Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Mudring for et oppfyllende formål

I mudringsindustrien hvor bruksområder kan variere fra utvinning av sand/grus, til bruk i havner, havner, vannveier og til og med for kystrestaurering, finner vi et veldig interessant tilfelle der mudring har bidratt til tilførsel av rent vann til regionene i Puerto Rico. Puerto Rico har møtt vreden til flere orkaner de siste tiårene og spesielt fra orkanen Maria, som har bidratt til økte mengder sediment i et av de viktigste reservoarene i Puerto Rico.

Dette reservoaret er kilden til vannforsyningen til forskjellige regioner rundt om i landet. Som nevnt, i løpet av de siste tiårene, har flere orkanforekomster drevet en økning i byggingen av sediment i dette reservoaret i Arecibo. Som et resultat har reservoaret mistet 70 % prosent av vannkapasiteten. Dette er dårlige nyheter for de nærliggende regionene, da dette drastisk reduserer mengden vann som kan filtreres.

Det var her Ellicott Dredge kom inn i bildet. På slutten av 2021 ble Ellicott® 670 Dredge sendt til Puerto Rico hvor et lokalt selskap begynte å utføre fjerningen av sedimentet i reservoaret til Arecibo. per kontrakt med (Puerto Rico Aqueduct and Sewer Authority), en statlig enhet som er ansvarlig for å administrere distribusjon av vann- og kloakkvedlikehold. Fram til dette tidspunkt er totalt 70,000 3 m100 fjernet fra magasinet. Ifølge den lokale leverandøren er planen å gjenopprette kapasiteten til reservoaret til 670 % innen slutten av dette prosjektet. Det er viktig å merke seg at Ellicotts kraftige og pålitelige 800 mudder med 42 HK og opptil XNUMX fots gravedybde er godt utstyrt for et prosjekt som dette.

I en kommersiell drevet verden hvor mudringsprosjekter resulterer i en lønnsom avslutning, finner vi i dette tilfellet at en av driverne her ikke er profitt, men å gjenopprette et behov for de omkringliggende regionene i Arecibo. Ved hjelp av den robuste og slitesterke Ellicott® 670 mudderen ser det ikke ut til å være noe problem i

sluttføre fjerningen av det meste om ikke alt sedimentet i reservoaret i løpet av de neste årene. Når sedimentet er fjernet, vil den umiddelbare planen være å gjenopprette kapasiteten til reservoaret for å fortsette å opprettholde tilførselen av drikkevann. Prosjektet vil være langvarig, men resultatet vil virkelig være givende erfaring for alle involverte.

Nyheter og casestudiekategorier