Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Dredges i Magdalena-elven

En Espanol

 

 

Magdalena-elven er den viktigste og største elven i Colombia, og det er lett å forstå hvorfor den er avgjørende for navigasjon og for økonomiske og miljømessige formål. Magdalena-elven er over 1500 km lang, med utspring i Andesfjellene i Sør-Colombia og renner nordover helt til Det karibiske hav. Siden 1800-tallet har Magdalena-elven vært svært viktig for Colombia, ettersom varer ble fraktet via dampbåter med lavt dypgående. Til i dag fortsetter elven å være en viktig transportvei for landet. Magdalena-elvens betydning er bevist, da i år 2021 ble totalt 3 millioner tonn last flyttet langs elven.

Formålet med Magdalena River Project er å sikre farbarhet fra Colombias viktigste kommersielle knutepunkter i innlandet til Det karibiske hav. Dette prosjektet vil kutte transportkostnader og øke den colombianske økonomien når det gjelder produktivitet, handel og turisme.

"El Brazo de Mompox," eller grenen til Mompox er en del av Magdalena-elven som har blitt spesielt påvirket gjennom årene på grunn av avskoging, erosjon av skråningene, overdreven sedimentasjon og flom. Spesielt den overdrevne sedimenteringen har svekket seilbarheten. Ifølge Cormagdalena, byrået som er ansvarlig for å forvalte Magdalena-elven, har denne delen av elven til og med delvis tørket ut på grunn av faktorene nevnt ovenfor. Dyrelivet har også lidd, ettersom fiskens reproduksjon påvirkes av den overdrevne sedimenteringen.

Implementeringen av en løsning har allerede begynt ettersom tre Ellicott-dredder nå opererer i Mompox. De tre mudringene forventes å fjerne totalt 1,700,000 24 7 kubikkmeter sediment, og operere 7/1270 i løpet av de neste 8 månedene. En av disse tre muddere, en Ellicott Series 2022, ble anskaffet spesielt for dette prosjektet og ble lansert 1270. juli 18. Ellicott Series 50 er en kraftig og robust 15” mudder utstyrt med gravedybde på opptil 800' (375m) sammen med en 1175 HK hovedmotor og en XNUMX HK hjelpemotor, totalt XNUMX HK. Denne mudderen er ideell for forholdene og kravene til dette prosjektet.

Med gjenopprettet farbarhet er et av målene at cruiseskip skal kunne nå Mompox. Dette vil øke turistaktiviteten og vil ha en svært viktig innvirkning på økonomien i regionen.

Ellicotts beviste kvalitet, pålitelighet og sterke tilstedeværelse i Colombia er avgjørende for dette svært viktige prosjektet. Å sikre farbarhet i Magdalena-elven er et langdistanseprosjekt som vil være til nytte for Colombias økonomi, handel og turisme, og Ellicott-mudre er det rette verktøyet for det.

Nyheter og casestudiekategorier