Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Dredges på den peruanske kysten

Ellicott® fortsetter å spille en viktig rolle i å tilby kvalitetsmudder til kunder over hele verden. I 2019 ble en Ellicott® Series 670 mudder levert til Marina Coast Peru for bygging av en marina som vil være en del av et fremtidig strandferiested i byen Máncora på den nordlige kysten av Peru. Mancora er et flott sted for en marina, offshore-vannene i dette området er noen av de rikeste i verden og er ideelle for storfiske.

Stillehavet er kjent for sine dønninger året rundt, som er hovedårsaken til at designerne av marinaen bestemte seg for å plassere hovedbassenget i innlandet og beskyttet av bølgebrytere. For bygging av marinabassenget må totalt 800,000 XNUMX kubikkmeter sand fjernes. Det siste trinnet i mudringsprosjektet involverer koblingen av bassenget til havet og opprettelsen av navigasjonskanalen.

Ellicott® 670 mudder er den perfekte løsningen for Marina Coast. Ellicott 670 er en svært robust og allsidig mudder. Med installert kraft på 715 HK, 14” mudderpumpe og 100 HK skjærekraft, er 670 en kraftig, men likevel bærbar maskin. Ellicott® Dredge kan sees i videoen som fjerner materiale fra innlandet i marinaen, mudrer på 4 meters dyp og slipper ut materiale 1.2 kilometer unna. Selv om det kun trengs 4 meter mudringsdybde for dette prosjektet, kan denne modellen av 670®-muddere grave opp til 10 meter, noe som vil komme godt med for fremtidige prosjekter også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellicott dregger er kjent for sin robuste design som gjør at de kan jobbe under et bredt spekter av forhold. I tillegg er disse dreggene ment å operere 24/7. Denne mudderen viste seg ettersom prosjektet krever mudringsoperasjon 8 timer om dagen, 6 dager i uken, med vind opp til 35 kilometer i timen og under fuktige forhold. Disse mudderene er også i stand til å mudre en rekke forskjellige typer materiale, alt fra veldig fin sand til mer tett materiale som grov sand og grus. For dette prosjektet er det meste av materialet grov sand som viste seg å ikke være et problem for mudderet.

Bruken av en mudder reduserer eller til og med eliminerer behovet for tradisjonelt jordflyttingsutstyr, gitt at en enkelt mudder kan trekke ut og transportere materiale gjennom et rør. Vedlikehold er en annen nøkkelfaktor i dette prosjektet ettersom navigasjonskanalene sammen med innlandshavnen vil trenge periodisk vedlikehold for å opprettholde den nødvendige 4-meters mudringsdybden. Denne bærbare mudderen vil tillate effektivt og effektivt periodisk vedlikehold, slik at selv når det første prosjektet er fullført, vil mudderet fortsette å vise sin verdi.

Ellicott®-dreggen vil fortsette å være en avgjørende del av Marina Coast Peru-prosjektet selv etter at marinaen er bygget. Marina Coast-prosjektet omfatter bygging av borettslag, hoteller, kommersielle soner med kjøpesentre, restauranter, markeder osv. i tillegg til yachtklubb og fritidsbåtfasiliteter. Dette prosjektet vil øke turisme, båtaktiviteter og vil øke den lokale økonomien. Planen er at marinaen skal være i drift innen 2024. Planene for dette nye feriestedet er ambisiøse, men sluttresultatene vil være imponerende. Ellicott er stolt over å være en del av dette prosjektet og vil fortsette å gi støtte til Marina Coast Perus team.

 

Nyheter og casestudiekategorier