Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott 670 Dredge støtter en oljeoperasjon i Nigeria

Ellicott-dredder har blitt levert til over 100 land over hele kloden, inkludert land på det afrikanske kontinentet. En Ellicott 670-dreger opererer for tiden i nærheten av den Chevron-eide Olero olje- og gassstrømstasjonen, som ligger ved Edo Delta-elven, i deltastaten Nigeria.

Olje- og gassindustrien er en svært viktig del av den nigerianske økonomien da den står for 7.5 % av landets BNP og over 95 % av Nigerias eksportinntekter. I tillegg er Nigeria Afrikas hovedprodusent av olje, og den ellevte største oljeprodusenten på verdensbasis. Nigerianske statsborgere er ansatt gjennom olje- og gassektoren, noe som igjen beviser sin betydning. I et bredt perspektiv er dette mudringsprosjektet gunstig på flere ulike aspekter.

 

Ellicott 670-dreggen utfører vedlikehold av en navigasjonskanal, for å imøtekomme dypgående til Chevron-servicefartøyene, som erstatter en 18” oljerørledning i området. Den nødvendige bredden på denne kanalen er 50m, sammen med en nødvendig dybde på 3m. I følge den nåværende eieren av dreggen, "Dredge er veldig effektiv, robust, allsidig og robust. Det er en veldig kraftig og bærbar maskin." Ellicott 670 mudder er utstyrt med en 14” pumpe, total installert effekt på 715 HK og evne til å mudre på 12.8 m dyp. Uten tvil er Ellicott 670 Dredge den perfekte løsningen for dette prosjektet.

 Mudret slipper ut materialet i et deponeringsområde som inkluderer et filtreringsfellesystem. Dette systemet muliggjør avrenning av filtrert avløp tilbake til vannforekomsten. Den mudrede alluviale jorda, rik på næringsstoffer, brukes deretter av de lokale bøndene som jordgjødsel. Ellicott Dredges er designet med evne til å pumpe og slippe ut materiale på lange avstander. For dette prosjektet var utslippsavstanden bare 100 meter unna, noe som er en enkel oppgave for mudderet.

Ellicott 670-dreggen fortsetter å operere ved Olero Flow Station og ved slutten av prosjektet vil 100,000 XNUMX kubikkmeter materiale bli fjernet fra stedet. Som vist gir mudderen ikke bare vedlikehold av kanalen, men gir også en løsning for de lokale bøndene. Uansett hvor eller under hvilke forhold, vil Ellicott alltid være en pålitelig kilde for mudringsprosjekter.

Nyheter og casestudiekategorier