Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

USA: Piedroba Marine Construction (PMC) slutför muddring av bifloder i Manatee Pocket

Florida-baserade muddrings- och marinentreprenör Piedroba Marine Construction (PMC) tillkännagav idag den framgångsrika avslutningen av sin del av Manatee Pocket Dredging Project. PMC anställdes av Dickerson i Florida tidigare i år för att muddra flera bifloder som omger huvudkanalen. PMC: s varumärke Ellicott® 2009 8. svängande stege muddra användes för att muddra kanaler så smala som 20 fot breda. Det muddrade materialet överfördes via två boosterstationer över ett maximalt avstånd på 14,000 XNUMX fot.

PMC: s VD och rektor, Dr Prieto-Portar, är mycket nöjd med det framgångsrika slutförandet av arbetet och berömde teamarbetet för båda besättningarna: ”Det har varit ett sant nöje att arbeta med den professionella och erfarna entreprenören Dickerson i Florida på ett utmanande jobb som Manatee Pocket Dredging Project. Vår besättning, ledd av överinspektören Wayne Riley, gjorde ett utmärkt jobb med att arbeta igenom alla de utmaningar som detta projekt gav. ” Dickerson från Floridas president Larry Dale berömde PMC för dess enastående prestation: ”Vårt företags team är tacksamt för PMC: s projektledares färdigheter och expertis och den entusiasm som dina fältbesättningar visar. PMC är både produktivt och kostnadseffektivt och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans ”.

Luis Prieto y Munoz, president för PMC tillade: ”Manatee Pocket är en av de största båtsamhällena i USA. För några dagar sedan muddrade vi framför Chapman School of Seamanship. Det är tillfredsställande att se människor fullt ut njuta av resultatet av vårt arbete ”.

Om Piedroba Marine Construction:

Piedroba Marine Construction (PMC) är ett självcertifierat småföretag och kvinnligt ägt havsentreprenör baserat i södra Florida. PMC erbjuder omfattande bygg- och miljötekniktjänster inklusive marinbyggande och muddring i hela sydöstra USA.

Omtryckt från Muddring Today

Börja ditt projekt för muddring av vattenvägar med Ellicott

Nyheter och fallstudiekategorier