Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Betydelsen av utbildningsdegreringsoperatörer

Betydelsen av utbildningsdegreringsoperatörer

Skrivet av Andres Borasino, internationell försäljningschef.

Muddrar är dyra maskiner som används för att utvinna värdefullt material och utföra olika typer av viktiga projekt. Några av de vanligaste applikationerna är sandmudring, gruvdrift och navigationsmuddring. Muddringsentreprenörer investerar enorma mängder kapital i sin muddringsverksamhet så det är viktigt att säkerställa att verksamheten maximeras.

[soliloquy id = ”112 ″] Ellicott har haft nöjet att träffa många högkvalificerade muddringsoperatörer inom området. En effektiv muddringsoperatör fokuserar inte bara på att maximera produktionen utan också på korrekt drift och underhåll av muddret och tillhörande utrustning. Dessa är alla nödvändiga aspekter för att uppfylla målen för ett projekt. Muddringsoperatörens kapacitet är lika viktig som själva muddringens kapacitet.

Den goda nyheten är att den investering som krävs för att förbättra en operatörs färdigheter är mycket liten jämfört med den totala projektinvesteringen. Att investera i utbildning av operatörer ger resultat ganska snabbt och resultaten sträcker sig utöver ett enda projekt. En effektiv muddringsoperatör kommer att bidra till att uppnå projektets mål samt förlänga livslängden och upprätthålla värdet på muddringsmaskiner. Utbildning är avgörande för både nya operatörer och erfarna operatörer som hanterar nya och / eller olika muddringsförhållanden. Utbildning i muddringsverksamhet är också viktigt för projektledare och chefer som behöver ha en heltäckande förståelse för förhållandena som påverkar muddringsverksamheten. Om alla relevanta anställda får ordentlig utbildning kommer det att finnas färre problem och därför mindre oplanerat underhåll under drift. Genom att förbättra produktiviteten och minska stilleståndstiden kommer operatören att kunna uppnå maximal produktion. Dessutom kommer utbildning att hjälpa till att säkerställa att muddret drivs säkert.

En pålitlig muddringstillverkare bör kunna ge denna typ av support till sina kunder. På Ellicott erbjuder vi muddringssimulatorkurser och kontinuerligt fältsupport och konsultation över hela världen. Vi tror verkligen på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, och vi tror att detta uppnås genom att se till att våra kunder når sina mål med vår utrustning.

 

Nyheter och fallstudiekategorier