Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Dredges meddelar resultat över hela världen

Ellicott Dredges, LLC tillkännager nyligen globala resultat; rekordleveranser till den amerikanska marknaden.

Ellicott Dredges fortsatte en stark försäljningsinsats under de senaste 15 månaderna med transporter av dussintals muddrar till över ett dussin länder. Ellicott anser att en enastående aspekt av denna prestation är dess exceptionellt starka försäljning till den amerikanska marknaden, särskilt för muddringsentreprenörer.

Sedan början av 2014 har Ellicott levererat ett betydande antal muddrar till amerikanska kunder, med ytterligare två anpassade enheter för ett renoveringsprojekt som finansieras av det amerikanska inrikesdepartementet på grund av fartyg under första halvåret 2015. Av de amerikanska leveranserna Hittills är två nya 20 m (500 mm) muddrar för muddringsentreprenörer i Louisiana och Texas, medan tre nya 18 ″ (450 mm) enheter gick till entreprenörer i New Jersey, Michigan och Iowa. Detta är en anmärkningsvärd bedrift med tanke på selektiviteten hos amerikanska muddringsentreprenörer som köper utrustning med förväntan om minst 30 års tjänst under tuffa förhållanden.

unnamedFlygfoto över Ellicott 1870 Dragon® muddra

 

Paul Quinn, vice vd för försäljning för Ellicott, sa att ”detta relativt stora antal muddrar på 18 ″ (450 mm) och 20 ″ (500 mm) som säljs till några av branschens tuffaste kunder är ett erkännande av vad många har känt hela tiden - att Ellicott-muddrar erbjuder det högsta värdet, den längsta livslängden och den mest tillförlitliga driften av alla tillgängliga muddrar. Utöver det är vår service och support bra, våra servicegutar är välutbildade och fältorienterade och vi har ett stort lager av reservdelar för att stödja vår utrustning. ”

unnamed (1)En av Ellicott 3870 Super Dragon® skrapredskap

 

Förutom rekordprestanda i USA lanserade och beställde Ellicott nyligen två av sina nya och innovativa 3870 Super Dragons, med ytterligare två på väg till juni 2015. 3870 är en 3800 hk (2834 kW), 26 ″ (650 mm) muddra med en direktdriven stege pump och 50 ′ (18 m) grävdjup.

-

För mer information, kontakta Robin Manning.

e-post: rmanning@dredge.com

ph: (+ 410) 545-0232 XNUMX XNUMX

Nyheter och fallstudiekategorier