Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Marina Dredging på Fire Island avslutades framgångsrikt med en Ellicott-muddring

Titta på Hill Marina Dredging slutförd

Fire Island National Seashore's Watch Hill marina är nu öppen efter framgångsrikt slutförande av underhållsmuddringsprogrammet.

"Muddringen som slutförts i Watch Hill-kanalen kommer att ge en säker passage för färjor, räddningstjänster och privata båtfartyg under många somrar framöver"sade Fire Island National Seashore Facility Manager James Dunphy.

Delar av navigeringskanalen till Watch Hill - endast tillgängliga med passagerarfärja, privat båt och fot - har muddrats den senaste vintern för att upprätthålla säker, allmän tillgång till småbåtshamnen och dockningsanläggningar.

Mer än 29,000 kubikmeter material avlägsnades från kanalen trots vinterfördröjningar. Muddringsprojektet, finansierat av orkanen Sandy-anslag, började i december 2014 och stoppades fram till mitten av mars på grund av hårt vinterväder och omfattande is i Great South Bay.

New York State Department of Environmental Conservation beviljade H&L Contracting en tillståndsförlängning i januari 2015 för att förlänga verksamheten efter den första tidsfristen den 15 januari 2015 och arbetet slutfördes den 31 mars 2015.

källa Mudring idag

Nyheter och fallstudiekategorier