Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott är värd för Baltimore City Middle School Student Progam

Den juli 14 var Ellicott värd för en fältresa för Baltimore City-medelstudenter tillsammans med Morgan State Universitys sommarprogram, som introducerar unga studenter till datorstödd design (CAD).

Docent J. Kemi Ladeji-Osias, doktorsexamen, avdelning för elektroteknik och datateknik, och hennes kollega LaDawn Partlow, besökte Ellicott tillsammans med studentmentorer som en del av Verizon innovativt lärande program för minoritetsmän.

Paul Quinn, VP Sales, introducerade studenterna för muddrar och förklarade vad de gör och hur de fungerar. Presentationen och den korta videoen gjorde det möjligt för eleverna att senare identifiera delar av mudret, till exempel skäret, när de turnerade på fabriken.

Efter ett gruppfoto (framför en Ellicott 670-muddra som var förberedd för leverans) bröt eleverna sig i små grupper och roterade genom sex stationer: Tillverkningsgård, huvudbutik, konturtur - historisk, Dredge Simulator, Solidworks 3D-ritningstekniker och FEMAP / strukturanalys.

Turnén och demonstrationerna hjälpte eleverna att se sambandet mellan 3D-modellering och tillverkning. Dr. Ladeji-Osias noterade att fältresan gav studenterna en möjlighet att lära sig mer om potentiella karriärer inom teknik och utarbetande.

Nyheter och fallstudiekategorier