Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
11

Kunder i Malawi får en muddringsutbildning

Ellicott Dredges värdar EGENCO Dredge Training

Ellicott Dredges var nyligen värd för ett team av tjänstemän från Malawis elproduktionsföretag (EGENCO, LTD). Under deras två veckors besök deltog våra framstående gäster i mudderdrift, motorskötsel, hydrauliska styrsystem och andra muddringsprogram som förberedde dem att oberoende driva en muddra som Ellicott Dredges för närvarande bygger för dem.

Malawis nyaste dredge

Ellicott Dredges bygger en Dragon®-serie 1270 18-tums muddra för EGENCO under kontrakt från Millennium Challenge Account-Malawi. Under deras besök fick våra gäster se mudren under de sista förberedelserna.

1270 Dragon®-muddrar är konfigurerad för grävning och utrustad med en spudvagn som är utformad för att öka effektiviteten. Muddringen är avsedd att underhålla Kapichira vattenkraftverk vid floden Shire. Fartyget kommer dramatiskt att förbättra EGENCO: s produktion och bättre tillgodose Malawis kraftbehov.

Nyheter och fallstudiekategorier