Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
hydraulisk skärhuvud

Tre skäl till varför kunder litar på oss för att bygga sin muddring

Tidigare i år levererade Ellicott Dredges, en Baltimore, Md (USA) muddertillverkare en muddring till en sammanlagd kund. Serien 370HP Dragon® muddrar kan gräva upp till 50 ft (15.2 m). Dessutom kommer den lilla muddringen att användas för att återvinna sand som säljs till olika byggande enheter. Kunden valde Ellicott 10-tums (250 mm) hydraulisk rörledare av tre enkla skäl:

1. Ellicotts starka rykte för att utforma och bygga hållbara, långvariga muddrar
2. Den enkla muddringsdesignen gör det mycket enkelt att använda och underhålla vilket gör livet enklare för första gången muddägaren
3. Denna mångsidiga muddra har lägre startkostnader - kapaciteten att röra sig i grunt och djupare grävlager

Under ett besök på kundens webbplats hjälpte en utbildad muddringstekniker från Ellicott Dredge till driftsättning av 370 HP "Dragon" -muddret. Därefter tillhandahöll teknikern också instruktions- och underhållsmuddringsträning under idrifttagningsperioden.

Nyheter och fallstudiekategorier