Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Tänk dig någonsin vad det krävs för att bygga en muddring?

Sedan starten av företagen har Ellicott Dredges haft flera unika möjligheter att bygga skräddarsydda muddrar för våra kunder som anses vara utanför traditionell muddring. Vår senaste företagsvideo, “Ellicotts stora projektgrupp, ”Framhäver Ellicotts åtagande att bygga en pålitlig muddra. Dessutom kommer tittarna att få se vårt team i aktion när de arbetar tillsammans för att producera en muddra som överträffar våra kunders förväntningar.

Att köpa en muddra kan vara överväldigande för vissa människor. Som företag är vi stolta över att hjälpa våra kunder att hitta rätt muddring. Vårt team arbetar direkt med kunden för att hjälpa dem att avgöra vilken muddring som passar bäst för deras behov och kommer att prestera bäst när den har levererats.

Nyheter och fallstudiekategorier