Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Marina Muddringsutrustning

Swinging Dragon Dredge Används för att muddra Marina nära Puerto Vallarta, Mexiko

I 2017 levererade Ellicott Dredges, en Baltimore, Maryland (USA) muddertillverkare en Serie 460SL Swinging Dragon® muddra till en kund nära Puerto Vallarta, Mexiko. Den kraftiga muddren används för närvarande för att ta bort sediment från en lokal marina och navigeringskanal som ansluts direkt till Stilla havet.

Kunden valde 460SL Swinging Dragon®-muddran på grund av den lilla muddrarens förmåga att arbeta i och smala och begränsade utrymmen. i områden som båtslipp och upprätthålla de nödvändiga kanaldjup som krävs för att större fartyg, som privata yachter, kan resa fram och tillbaka utan att slå i land.

Denna mångsidiga muddra har en inbyggd spudvagn som förflyttar muddret snabbt och exakt. Oavsett om det fungerar i smala kanaler i svängande stege eller byter till konventionellt muddringsläge för bredare muddringsskärningar, ger denna dubbelfunktionsmuddring muddringsföraren möjligheten att maximera sin muddringsproduktivitet. För ytterligare hjälp med att välja rätt typ av marina muddring utrustning för ditt projekt slutföra vårt projektfrågeformulär idag eller maila oss på sales@dredge.com.

Nyheter och fallstudiekategorier