Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
2019 Tradewinds Indo Pacific Forum & Mission - Ellicott Dredges

Ellicott Dredges International Sales Manager, Phil Grove, deltog nyligen i Amerikanska kommersiella tjänster “2019 Tradewinds Indo-Pacific Forum & Trade Mission” till New Delhi, Indien och Dhaka, Bangladesh. Under hela veckan lärde han sig om affärsmöjligheter i regionen Indo-Stillahavsområdet och kunde diskutera hans tidigare erfarenhet av att göra affärer i Bangladesh med gruppen.

2019 US Commercial Service Trade Winds-programmet, ett Indo-Pacific-fokuserat affärsforum, bestod av regionala och branschspecifika konferenssessioner samt förhandlade samråd med amerikanska diplomater som representerar kommersiella marknader i hela regionen.

Mer än 130 amerikanska delegater från 32-stater var till hands för att delta i årets evenemang som gav möjlighet att träffas över 100 affärsledare som representerar den lokala regionen.

Nyheter och fallstudiekategorier