Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Kustens restaurering

370 Dragon Dredge avslutar Southwest Benin Restoration Project

Grand Popo, Benin: Ministeriet för livsmiljö och hållbar utveckling tilldelade nyligen ett kontrakt, finansierat av Världsbanken, till västafrikanska muddringsentreprenör Logistics and Assistance SA. för att ta bort över 100,000 XNUMX kubikmeter sediment från floden Mono i Grand Popo, Benin.

Smakämnen VÄRLDSBANKEN godkände 210 miljoner dollar i finansiering för att finansiera ett regionalt projekt känt som West Africa Coastal Areas (WACA) Investeringsprogram för motståndskraft. Programmet är utformat för att skydda mot erosion från kusten genom en rad aktiviteter, inklusive återställa våtmarker, fylla på stränder och bygga sjöväggar.

Grand Popo, känd som ett populärt fiskesamhälle, är mottagligt för översvämning på grund av en underutvecklad kustlinje och klimatförändringar. Programmets finansiering täcker kostnaderna för att återställa floden för de invånare vars liv är beroende av Monofloden som en källa till mat, försörjning och näring.

Logistics and Assistance SA använde en Ellicott 370 Dragon® Muddra för att slutföra projektet genom att omdirigera Monofloden bort från en närliggande väg som har eroderat över tid för att förhindra framtida översvämningar från att inträffa.

Börja ditt kustnära restaureringsprojekt med Ellicott

Nyheter och fallstudiekategorier