Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Översvämningskontroll

370 Dragon Dredge för att börja arbeta med Swamp Land Project

Bopa, Benin: Logistics and Assistance SA, en muddringsentreprenör från Cotonou, Benin, tilldelades ett anbudsavtal av ministeriet för livsmiljö och hållbar utveckling för att hjälpa till att kontrollera säsongens översvämningar i regionen.

Nästan en tredjedel av befolkningen i Västafrika bor i samhällen som är utsatta för effekterna av dålig kustutveckling och klimatförändringar i regioner där kusterosion och översvämningar är framträdande. År 2018 lämnades mer än 100,000 43 människor hemlösa, och XNUMX dödades till följd av a massiv översvämning i Cotonou, Benin.

I november 2019 översvämmade ett träsk utanför Bopa, Benin flera gånger till följd av kraftigt regn. Översvämningarna har hotat att förstöra hem i ett närliggande lokalsamhälle. Besättningen kommer att använda en Ellicott 370 Dragon® Muddra att ta bort över 150,000 XNUMX kubikmeter skräp från träsket och använda det muddrade materialet för att bilda en avgift för att skydda husen för att förhindra att de tvättas bort.

Detta kustunderhållsprojekt finansieras av Världsbanken genom WACA Resilience Investment Program och syftar till att stärka motståndskraften i samhällen som Bopa. WACA Resilience Investment-programmet stöder ländernas ansträngningar för att förbättra förvaltningen av deras delade kustresurser och minska de naturliga och människan skapade riskerna som påverkar kustsamhällen i västafrikanska länder som Benin, Togo, Senegal, Sao Tomé, Mauretanien och Principe.

Nyheter och fallstudiekategorier