Avgiftsfritt: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Två senaste beställningar visar mångfalden av Ellicott-kapacitet och produktlinje

KANADA - En stor potashproducent tilldelade nyligen Ellicott ett kontrakt för att leverera en helt skräddarsydd elektrisk, rostfri skophjulsmuddring som omfattar avancerad teknik för styrning, drift och elektriska system. Mudderskrovet, däckhuset, stegen och andra konstruktionsartiklar kommer att tillverkas av 316 rostfritt stål. Dessutom är muddret konstruerat för drift året runt i temperaturer från -29 ° F (-34 ° C) till 95 ° F (35 ° C).

3D-bild av Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge
Representativ 3D för Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge

Den nya B590E-muddret integrerar följande funktioner, inklusive anpassning baserat på kundspecifika krav inklusive:

  • Ellicott 100 HP (DWE-60) grävmaskin med dubbla hjul.
  • 500 hk (372 kW) och 250 hk (186 kW) elmotorer.
  • Anpassad struktur, elektriska och hydrauliska system som syftar till att förbättra underhållsförmågan och med fokus på säkerhet.
  • Styrsystem integrerat med RTK GPS.
  • UPS och överföringsomkopplare för kortvarig och långvarig reservkraft för nyckelsystem.

OHIO, USA - Delstaten Ohio köpte nyligen ytterligare en 460SL Swinging Dragon® muddra för att bibehålla djupet vid Buckeye Lake. Ohio Department of Natural Resources (ODNR) har redan flera av dessa enheter och var glad att staten valde en annan Ellicott® muddra.

ODNR är mycket bekvämt med den beprövade tillförlitligheten och enkelheten i deras befintliga flotta på 460 SL, stödet de får från Ellicott och deras livslängd på Ellicott® muddrar. Lämpligen kommer den nya muddret att ersätta en av ODNRs äldsta muddrar, "Buckeye", som går tillbaka till 1965.

Foto av den äldre delstaten Ohio 1960-talet "BUCKEYE" 10-tums Ellicott svängande stege muddra med representativt foto av nya anpassade Ellicott 460SL muddra vald för ODNR

Den nya anpassade 12 ”460SL kommer att innehålla en 540 hk (402 kW) kölkyld motor, 50 hk (37 kW) fräs, extra breda sidotankar, biologiskt nedbrytbar hydraulvätska, 20 fot maximal muddringsdjupskapacitet och andra alternativ enligt ODNRs krav . Ellicotts 460SL-muddra erbjuder mångsidigheten att fungera som antingen en svängande stege-muddra för smala kanaler eller som en konventionell muddra när större svängbredder behövs för optimal produktionseffektivitet.

Produktlinje

Ellicott erbjuder en komplett serie av bärbara skärsugmuddrar och boosterpumpar från våra två platser: Huvudanläggningar och verkställande kontor i Baltimore, Maryland, och den andra fabriken i New Richmond, Wisconsin, USA.

För mer information, kontakta sales@dredge.com.

Nyheter och fallstudiekategorier